Ankara Tel örgü

Ankara Tel Örgü alanında uzmanlaşmış tecrübeli personel kadrosu ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmak için detaylı çalışmalar yapmaktadır. Ankara Tel Örgü, Ankara tel örgü firması olarak, boş araziler, tarla sınırları, bahçe, fabrika, okul, hastane, depo bahçeleri, spor tesislerinin etrafı gibi çok çeşitli alanlarda bireysel ve kurumsal uygulama yaparak markasını herkese tanıtmıştır.

İstenilen noktada güvenli bir alan oluşturmak için birinci kalite malzemeler kullanarak üretim yapan firma, imalat ve montajı takip eden satış sonrası destek ekibiyle de hizmetlerini tamamlamaktadır. Tel örgü, jiletli tel, dikenli tel, panel çit, çim çit uygulamalarının yanında uçan kapı sistemleri ile de giriş çıkış kontrolünde en sağlam ve kullanıcı dostu uygulamalar, ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Ayrıca Ankara Tel Örgü, imalatını ve montajını yaptığı sisteme ait tüm aksesuar ve direklerin imalatını da üstlenmektedir.

Ankara çim çit uygulamaları ile hem bahçe çevirme hem de istenmeyen görüntüleri kapatma şansı sunan firma tarafından üretilen her ürün, tüm hava koşullarına karşı dayanıklıdır ve yıllar geçse bile sağlamlığını kaybetmez.

Ankara Örgü, teknoloji ile arasında sağlam bir bağ kurarak kendilerini sürekli olarak geliştirmeye, profesyonel hizmet vermeye, tercih edilen bir marka olmaya kendilerini adamışlardır. Ankara panel çit sistemleri imalatı konusunda şehrin ilk ve tek firması olan Ankara Tel Örgü, çevre güvenliğini hem sağlam hem de dekoratif bir çerçeveye oturtmaktadır.

Ankaralı Müşterilerimizin Dikkatine Beton direkli üstü dikenli tel ile 3 sıra kaplanması galveniz tel ile desteklenmesi halinde arzanızın ve arazilerinizin etrafını çevirmek artık çok kolay. Yeni model panel çit ürünleri ile daha şık ve daha modern bahçe çitlerine kavuşabilirsiniz. Çevre düzenlemesine uygun renklerde tasarlanmış bu ürünleri villa veya araptman site çevrelerine yakıştığını artık herkes biliyor çünkü en maliyetinin düşük olması tüm halkımızı çezbediyor.

Ankarada Panel çit montajını her semtte veya ilçelerinde yapmaktayız sizler sadece metre söyleyin veya keşif ekipleri isteyiniz biz hemen aynı gün işin yerine gelelim ve size maliyetleri hakkında çok detaylı bilgileri sunalım. Bahçenizi en kaliteli ürünler ile çevirelim uzun ömürlü bir görüntüye kavuşsun istediğiniz zaman bizi arayın ve keşif ekipleri isteyin.  Bahçe duvarı işlerinizde sizlere kolay ödeme seçenekleri ile ister Tel örgü istersenizde Modern panel çitleri tercih edebilirsiniz ve çevre duvarı korkuluklarınızı yaptırabilirsiniz.

Maliyeti en düşük Panel çit modellerimizi görün ve çağımıza uygun tasarımlarının güzelliği maliyetinin düşük olması mülkünüzün güzelliğini ve şıklığını en üst sevyelere taşıyaçağını kesinlikle iyi bilin.

Leave a comment